Emission télévisée « En Voyage » de Guy LEMAIRE (RTBF)Découverte de la Casamance, côté fleuve, en remontant en bateau le Casamance, ou côté brousse et savane, en direction de la Pointe Saint-Georges et son observatoire.

De reis van de "Belges du Bout du Monde" met Adrien JOVENEAU (RTBF)

Adrien JOVENEAU presenteert onze Boutique Hotel en de prachtige streek van Casamance in zijn show « Les Belges du Bout du Monde » van de Belgische tv-kanaal "RTBF".

Ontdek ons Boutique Hôtel Balnéaire 5 *****

Onze video van "Les Alizés Beach Resort" volgens de vier belangrijkste woorden en waarden: luxe, authenticiteit, charme en harmonie. Genieten.

>

Les Alizés Beach Resort in de tv-uitzending « Coûte que Coûte »

Belgische tv-show (RTL-TVI) met de vervulling van de droom van Jean-Paul Fontaine, Chief Manager van de 5 ***** hotel "Les Alizés Beach Resort" in Senegal.

Ons hotel in de tv-uitzending "C'est du Belge" (RTBF)

Ontdek een "magische en idyllische plek," een "klein paradijs" in Casamance, door middel van dit programma "C'est du Belge" van het tv-kanaal "RTBF".

Hotel "Les Alizés Beach Resort" in Cap Skirring, Senegal

Ontdek ons resort 5 ***** via deze prachtige video. Je zullen onze weelderige tuin, luxe en zachtheid van het Afrikaanse leven vinden.

Investeren in Senegal, "Success Story" van een Belg in Casamance

Senegalese tv-uitzending (2sTV) op investeringen in de toeristische sector en de bouw van Les Alizés Beach Resort in Cap Skirring. Ontdek het nu.

Afrikaanse spreekwoorden

Een beetje humor met deze video van Afrikaanse spreekwoorden een beetje lef! Ontspanning en plezier gegarandeerd!