Nieuws Seizoen 2013-2014

Joanne DEMOUGIN en Abdou DICKO zijn terug voor een nieuw seizoen

16 November 2013

Joanne DEMOUGINAbdou DICKO

Mevrouw Joanne Demougin, die verantwoordelijk is voor onze Wellness Centrum & onze winkel, is terug bij ons voor een tweede seizoen en onze Frans-Senegalese Chef Abdou DICKO is terug voor zijn derde seizoen.

Verslag op de Belgische TV RTBF « En Voyage »

16 November 2013

Guy LEMAIRE

Tijdens de feestperiode van 2013 werd een exclusieve televisieuitzending van 28 minuten op RTBF “La Une”, de eerste Belgische publieke omroep over ons hotel uitgezonden (programma " En Voyage ", gepresenteerd door de bekende Guy LEMAIRE).

Ontwikkeling van onze twee "bio" tuinen

16 November 2013

Nos fruits et légumes bio

Ontwikkeling van nieuwe soorten peulvruchten in onze 2 "bio" tuinen, gelegen aan de achterzijde van het resort onder de leiding van twee lokale groente tuinmannen en leveranciers van onze twee restaurants sinds vele jaren.

Daarnaast zullen we resoluut de voorkeur blijven geven aan voedselproducten die, als ze niet "biologisch" gecertificeerd zijn, op zijn minst "natuurlijk" gewaarborgd zijn voor zover ze beschikbaar zijn bij onze lokale leveranciers (die in de meerderheid voor Fair Trade handel werken), regionale en nationale leveranciers.

Nieuwe rum keuzes

16 November 2013

Le Bar à Rhums

We hebben onze reeks van exotische rums opnieuw uitgebreid die we aanbieden in onze specifieke "Rum Bar", gelegen in ons gastronomisch bar-restaurant aan het zwembad " Le Langoustier ", evenals onze reeks Cubaanse sigaren, die zorgvuldig in onze humidor worden bewaard.

Droom door naar onze live webcam te kijken

31 Oktober 2013

Met heel veel plezier kunnen we aankondigen dat het 2013-2014 winter toeristische seizoen officieel van start is gegaan!
 
Sinds 20 oktober zijn we blij onze nieuwe klanten te verwelkomen, zowel onze vaste klanten te herzien!Wij willen u op de hoogte houden van de nieuwe producten van dit seizoen (nieuwe lichaamsbehandelingen en nieuwe culinaire producten), de heropening van de vliegroute Dakar-Cap Skirring en de gunstige tarieven in bepaalde periodes van het seizoen. We willen ook graag de waarden benadrukken die belangrijk voor ons zijn en die deel uitmaken van ons hotel zodat dit een prachtig stukje paradijs kan blijven.
 
Om het te onthouden, of gewoon omdat u onze prachtige zon mist, vergeet dan niet om ons in een « klik » terug te vinden en geniet van ons prachtige uitzicht door onze Live webcam vanuit Cape Skirring.

Lees meer...

Eerste nieuws van uw favoriete hotel

4 Oktober 2013

In deze tweede nieuwsbrief van het toeristische seizoen van de winterzon 2013-2014, nodigen wij u uit om een aantal uitzonderlijke diensten te ontdekken die wij binnen de «Alizés Beach Resort » aanbieden. Daarna zult u kennismaken met de vier stagiaires die samen met ons dit seizoen gaan werken en u krijgt zelfs de kans om enkele van de redenen te ontdekken waarom de voedselproducten die wij aanbieden van eerste kwaliteit zijn. 
 
Wij kijken altijd uit naar uw komst op de prachtige stranden van Cap Skirring, waar we luxe, charme, authenticiteit & harmonie combineren om van uw verblijf een buitengewone nieuwe vakantie te maken.

Lees meer...

Opening van het 2013-2014 winter toeristische seizoen!

9 September 2013

We zijn blij de aanstaande lancering van het nieuwe toeristische winterseizoen 2013-2014 aan te kondigen in de "Alizés Beach Resort" van Cap Skirring (CASAMANCE / SENEGAL). 
 
We kijken dan ook uit naar uw komst op de prachtige stranden van Cap Skirring waar we luxe, charme, authenticiteit & harmonie combineren om u een nieuwe onvergetelijke vakantie te laten ervaren.