Welkom in Casamance

Casamance is ongetwijfeld het mooiste deel van het land. Het is de tropische parel van Senegal met zijn 86 km lange witte zandstranden langs de Atlantische Oceaan en met de ruige schoonheid van zijn verschillende landschappen. Men spreekt Wolof en Frans, dat de tweede officiële taal van Senegal is.
 
Gelegen in het uiterste zuiden van het land, tussen Gambia en Guinee-Bissau, Casamance is een regio waar de helft van de 22 etnische groepen in Senegal wonen en biedt als geen ander een syncretisme van de islam, het christendom en animisme. Bezoek deze regio en ontdek de kerken en erediensten, de cultuur, de savanne, de stranden, de rivier, de eilanden en zijn buitengewone prachtige vogels.
 
Onze boutique resort hotel 5 ***** ligt aan de zee, "aan de waterkant" langs het meest idyllische strand van de badplaats Cap Skirring. Deze badplaats staat bekend sinds meer dan 40 jaar door zijn tropische klimaat en zijn min of meer 35 km lange met kokospalmen omzoomde stranden, die universeel zijn erkend door alle toeristische gidsen van Senegal als de mooiste van het land maar ook van heel West-Afrika.
 

Hoe ons hotel te bereiken?

Praktische informatie over uw verblijfs