Diensten

In ons hotel, bent u diegene die de keuze heeft. Een keuze tussen doen of niets doen, of zelf afwisselen, afhankelijk van uw stemming en uw wensen, sportieve, gastronomische, culturele en ontspannende momenten, of gewoon genieten van de magische omgeving die u wordt aangeboden, genieten van het zwembad of ons privé-strand en van de zon die 320 dagen per jaar schijnt.

Restaurant

L'Escale Gourmande

Ontdek onze twee (strand en gourmet) restaurants en laat u meeslepen door de gastronomische hoogstandjes die onze gezonde en verfijnde keuken zal brengen, maar ook door onze wijnkaarten, sterke dranken en uitzonderlijke sigaren.

Meer informatie

Lichaamsbehandelingen

Moment de pure détente

« Pre-Sun » of « After-Sun » behandelingen, afslankende of relaxerende massage, alles is gedaan om u een magische moment van ultieme ontspanning te geven in onze “Beauty & Wellness Center” en onze “Casamassage” op het strand.

Meer informatie

Excursies

Excursion dans les bolongs

Ons resort hotel is het ideale uitgangspunt om de echte Afrikaanse authenticiteit op te sporen, tijdens een excursie door het bewaarde land van Diola.

Meer informatie

Zwembad en strand

Piscine panoramique à débordement

Ontdek onze overloopzwembad met uitzicht op de zee en ons mooie en lange privé strand.

Meer informatie

Activiteiten & Animaties

Le golf de Cap Skirring

Watersporten, golfen, spierverstevigende sessies, Afrikaanse danslessen en dansavonden maken deel uit van het brede programma van activiteiten die we regelmatig aanbieden in ons mooie 5 ***** boutique hotel.

Meer informatie

Winkel

Découvrez les souvenirs d'Afrique

Standbeelden, traditionele Afrikaanse deuren, sieraden in alle soorten,...Aarzel niet om onze winkel te bezoeken en trakteer uzelf!

Meer informatie